.

.

Schuiferskapelle-Dorp 3
8700 Schuiferskapelle
T +32 51 40 37 17
T +32 477 42 52 77 (Mieke)
mieke@teenentanderkapelle.be

Ondernemingsnummer: BE0536.522.935

Overnachten in ’t Een en ’t Ander?

Dat kan! Zalig ontspannen in Provençaalse sfeer. U ontbijt boven in uw appartementje (koeken halen kan altijd in ons winkeltje) of u neemt een kant-en klaar-ontbijt beneden. Dolce far niente, zoals u dat zelf wil.

Twee elektrische fietsen staan ter beschikking. Bovendien mogelijkheid tot enkele uurtjes ontspanning in ’t Spatje, een relaxruimte met sauna, bubbelbad enz…

In ’t Eerste

’t Eerste is een fijn gastenverblijf in actuele fifties-style, met alle moderne comfort van vandaag én met de gebruikelijke T&T-gezelligheid. Geschikt voor 2 volwassenen en met een speelse slaaphoek voor 2 kinderen tot 10/12 jaar. De bedjes zijn 1.60m lang. 

Goed uitgeruste keuken met vaatwas, microgolf en eethoek. Leefkamer met sofa, zetel, televisie en radio, en super cute kinderzeteltje. Badkamer met lavabo en douche. Apart WC. Balkon met stoelen en tafeltje en zicht op het dorpsplein. Heel leuk om ’s avonds in de ondergaande zon van een glaasje wijn wijn (ons plaatselijk Wijngoed Kapelle) te genieten. Internet beschikbaar.
Alle keuken- en badkamerlinnen in de prijs inbegrepen. Koffie en basisaanbod kruiden aanwezig.

Corona-maatregelen: Wij zorgen ervoor dat alle textiel (kussens, plaids, beddengoed, handdoeken..) telkens op min. 60° gewassen wordt. U vindt in uw verblijf desinfecterende gel en doekjes. 

Ontbijtkeuze: gasten kunnen een ontbijtmand bestellen of ze genieten van woensdag tot en met zondag van het ontbijt in onze café-huiskamer. Bij vertrek op maandag leveren wij een ontbijtmand in uw logies. 

Klik hier voor prijzen. 

’t Ipperste

Dit is een gastenverblijf met loft allures. Met een volledig uitgeruste keuken en een leefkamer met zithoek en een grote eettafel (handig als je met een groep bent en anderen ook in ’t Eerste slapen). Een slaapkamer met dubbel bed, een mezzanine met 2 x 1p.bed. Een slaap- of leesalkoof (1p.) waar het fijn is even te chillen.
Dit verblijf beschikt over een badkamer met douche met verschillende straalsoorten. Keuken met alle comfort (microgolf, vaatwas, broodrooster…)
Handig ook: een apart WC, met ruimte om een baby te verluieren. Het balkon met vier stoelen kijkt uit op het dorpsplein: dat betekent ’s avonds zalig genieten in de ondergaande zon. Internet beschikbaar.
Alle keuken- en badkamerlinnen in de prijs inbegrepen. Koffie en basisaanbod kruiden aanwezig.

Corona-maatregelen: Wij zorgen ervoor dat alle textiel (kussens, plaids, beddengoed, handdoeken..) telkens op min. 60° gewassen wordt. We ontsmetten grondig. U vindt in uw verblijf desinfecterende gel en doekjes.

Ontbijtkeuze: op de kamer of in onze café-huiskamer. Of gewoon een croissantje uit onze winkel.
Gasten kunnen een ontbijtmand bestellen of ze genieten van woensdag tot en met zondag van het ontbijt in onze café-huiskamer (niet tijdens Corona). Bij vertrek op maandag leveren wij een ontbijtmand in uw logies. 

Klik hier voor tarieven.

Boek hier uw verblijf in ’t Eerste

Kalender word geladen......
- vrij
 
- bezet
 
- in optie

First Name*:

Last Name*:

Email*:

Phone:

Details:

Boek hier uw verblijf in ’t Ipperste

Kalender word geladen......
- vrij
 
- bezet
 
- in optie

First Name*:

Last Name*:

Email*:

Phone:

Details: